Sportkártya információk

A 194/2021. (IV.26.) Korm. rendelet és kiegészítését képező 202/2021. (IV. 29.) Korm. rendelet 1. pont 1. § (1) alapján a négymillió COVID-19 elleni oltóanyaggal történő védőoltás első dózisa beadásának napját követően lehetőség nyílik az uszodák, edző- és fitnesztermek, sportlétesítmények látogatására. Így a sportkártya szolgáltatás az oltási igazolással rendelkezők számára 2021. május 5-től ismét elérhető.

2018. október 1-jén elindult az Egyetemi Sportkártya-rendszer, amellyel kedvező áron, gyakorlatilag korlátlan mennyiségben nyílik meg minden egyetemi polgár számára, hogy igénybe vegye az NKE sportszolgáltatásait.

Az alábbiakban néhány hasznos tudnivaló:

A Sportkártya igénylésére a sportkartya@uni-nke.hu e-mail címen van lehetőség. Az igénylő lap és a kártyáról további információ a Sportkártya/ Sportkártya dokumentumok menüpontban érhető el, illetve itt található a kártya lemondására szolgáló nyilatkozat, valamint az elvesztése vagy rongálódása esetén elvégzendő feladatokról szóló tájékoztató is.

A költségek:

·         Egyetemi és a kft.-k dolgozóinak részére: 5000 Ft/hó, mely költség minden hónapban levonásra kerül a havi illetményből.

·         Aktív hallgatók részére: 2500 Ft/hó, mely költség a Neptunban kerül kiírásra.

Az uszoda alkalmi használatára továbbra is lehetőség nyílik a dolgozók és a hallgatók számára. Az alkalmi jegy ára egységesen 500 Ft.