Sportkártya információk

Magyarország Kormánya az új koronavírus terjedésének megelőzése érdekében 2020. március 11-én veszélyhelyzetet hirdetett és rendkívüli intézkedéseket vezetett be. Ennek részeként a felsőoktatási intézmények vonatkozásában intézménylátogatási tilalom került elrendelésre. 

Tájékoztatjuk, hogy a veszélyhelyzet miatt kiadott 2020. 03. 13-i rektori intézkedések alapján, az egyetemi sportkártya díj kiszámlázása március hótól határozatlan ideig felfüggesztésre kerül. 

Megértésüket és türelmüket köszönjük.
 

2018. október 1-jén elindult az Egyetemi Sportkártya-rendszer, amellyel kedvező áron, gyakorlatilag korlátlan mennyiségben nyílik meg minden egyetemi polgár számára, hogy igénybe vegye az NKE sportszolgáltatásait.

Az alábbiakban néhány hasznos tudnivaló:

A Sportkártya igénylésére a sportkartya@uni-nke.hu e-mail címen van lehetőség. Az igénylő lapot és a kártyáról további információk a Sportkártya/ Sportkártya dokumentumok menüpontban érhetőek el, illetve itt található a kártya lemondására szolgáló nyilatkozat, illetve az elvesztése vagy rongálódása esetén elvégzendő feladatokról szóló tájékoztató is.

A költségek:

·         Egyetemi és a kft.-k dolgozóinak részére: 5000 Ft/hó, mely költség minden hónapban levonásra kerül a havi illetményből.

·         Hallgatók részére: 2500 Ft/hó, mely költség a Neptunban kerül kiírásra.

Az uszoda alkalmi használatára továbbra is lehetőség nyílik a dolgozók és a hallgatók számára, az alkalmi jegy ára egységesen 500 ft.