Cross training szakosztály

Edzések helye:

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar, RTK Speciális Oktatási épület, alsó edzőterem

1089 Budapest Diószeghy Sámuel utca 38-42.

Edzések időpontja:

Hétfő és Csütörtök 18:15-19:15

Szakosztályvezető:

Fonbank Roland r. százados   -  

Tagsági díj:

NKE SE tagoknak:

3000.-Ft/hó

Napi jegy: 500.-Ft

 

Oktogon Mozgásakadémia

Cím: VI. kerület Eötvös u.11.

Időpontok: Szerda: 18:30-19:00, Péntek: 18:00-19:00, Vasárnap: 10:00-11:00

Árak:

Külsős: 12.500.-Ft/hónap

Napi jegy: 1 500.-Ft

Edző: Fonbank Roland

Taglétszám:

30 fő

Jelentkezés:

Fonbank Roland r. százados

 

Az Cross Training Szakosztály az általános erőfejlesztést, illetve a sporttal, helyes mozgásmintákkal összefüggő rehabilitációt tartja. Az edzések elsősorban kettlebellel, illetve saját testsúllyal zajlanak, csoportosan, motiváló zenével, kiváló, kemény hangulatban. Technikai repertoárunk meglehetősen széles, a két alap edzésmódszer mellett a funkcionális edzések minden kellékét és tudományát is alkalmazzuk, de használjuk az akadálypályát, illetve a modern testépítés alapjait is. Összességében egy vegyes, mégis letisztult rendszert hoztunk létre, amely alapjaiban teremti meg a rendészeti hivatáshoz szükséges specifikus fizikai felkészültséget.

 

Nálunk az is megtalálja a helyét, aki „csak” alkalomszerűen, egészségmegőrzés céljából szeretne mozogni, de az is, aki komoly sportolóvá szeretne válni, vagy más sportág, különösen küzdősport vagy testépítés mellett kíván támogató jellegű általános erőnlétet és ügyességet fejleszteni.

 

Az elmúlt években megközelítőleg 4 térdsérülés, több gerinc- illetve derékprobléma, illetve egy boka és egy csuklósérülés sportterápiás utókezelését végeztük el, minden esetben teljes sikerrel, a tanítványok nem csak a rehabilitációban értek el komoly eredményt, de ténylegesen sportolóvá is váltak, ketten közülük már eredményes versenyzők. 

 

Irányzatunkat lelkiismeretesen gyakorolva akár versenyszint is elérhető, az elmúlt évek crossfit versenyein mindig eredményesen szerepelt válogatottunk.

 

Szakmai együttműködést tartunk fenn az Ironcross Szakosztállyal, illetve a Ju-Jitsu Szakosztály versenyzői is nálunk végzik az erő-állóképességi felkészülést.