Bemutatkozás

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportegyesület célja az Egyetem sportéletének segítése, az oktatáshoz kapcsolódó sporttevékenység szakmai támogatása, az egyetemi sportélet elősegítése. Az Egyetemmel 2013. május 31-én aláírt együttműködési megállapodás alapján az NKE SE közreműködik az Egyetem Sportstratégiájának megvalósításában, részt vesz az Egyetem kiképzési és sport feladatainak ellátásában, támogatja az egyetemek számára előírt sportkövetelmények teljesítését, továbbá biztosítja az Egyetem hallgatói, alkalmazottai és családtagjai sportolási igényeinek kielégítését.

Az NKE SE közhasznúsága 2016. január 26-án került bejegyzésre a Fővárosi Törvényszéken, 2017. évtől pedig már az 1 %-os felajánlásokat is fogadni tudjuk.

Az egyesület taglétszáma több mint 1000 fő, versenyzőink kiváló eredményeket érnek el a különböző hazai és nemzetközi versenyeken, egyetemi bajnokságokon. Nagy büszkeség számunkra, hogy a 2015-ben MEFOB (Magyar Egyetemi, Főiskolai Országos Bajnokság) pontversenyén Egyetemünk az előkelő második helyet szerezte meg a Testnevelési Egyetem mögött, ezzel az ország második legsportosabb egyetemévé lépett elő.  Sportolóink a versenyek mellett különböző hazai és külföldi bemutatókon is részt vesznek, főleg a harcművészeti szakosztályokban, melyek hozzájárulnak Egyetemünk és Sportegyesületünk népszerűsítéséhez is.

Jelenleg az NKE SE-ben működő szakosztályok: aerobik, cselgáncs, Gekko Hegy- és sportmászó, RTK-GYM, intézkedéstaktikai, karate,  katonai hagyományőr, kosárlabda, kézilabda,  labdarúgó, tűzoltó sport, lövész, néptánc, rendészeti kutyás, röplabda, futsal, testépítő, tenisz, tollaslabda, tonfa, triatlon, túra, úszás, vívó, vízi sport. A szakosztályi palettán tehát megtalálhatóak a közismert sportágak mellett a hagyományőrzés értékeit ápoló, a képzési célokat támogató, továbbá a hallgatók érdeklődési körébe tartozó újabb sportágak is.

Az NKE SE működését az Egyetem minden évben jelentős összeggel támogatja, de különböző pályázati forrásokat is felhasználunk, továbbá kisebb-nagyobb összegű támogatási szerződéseket kötöttünk a sportegyesület szakosztályainak szakmai munkája, felkészülésének és versenyeztetésének elősegítése érdekében.

Kövess minket facebookon is: https://www.facebook.com/NKE-Sportegyes%C3%BClet-554420858058963/           

Az NKE Sportegyesület választott testületei

Elnökség:

Elnök:

Dr. Kovács Gábor r. ddtbk, egyetemi tanár

kovacs.gabor@uni-nke.hu

Alelnök:

 Dr. Vass Gyula tű. ezredes Katasztrófavédelmi Intézet Igazgató

vass.gyula@uni-nke.hu

Tagok:

Dr. Horváth Tibor alezredes egyetemi docens 

Dr. Sára Botond 

Cziczás Péter EHÖK Elnök

 

horvathtibor@uni-nke.hu

sarab@jozsefvaros.hu

cziczas.peter@uni-nke.hu

 

Felügyelő Bizottság:

Elnök:

Hannig Zsolt

hannig.zsolt@uni-nke.hu

Tagok:

Kiss Dávid

Illés Zoltán alezredes 

kiss.david@uni-nke.hu

illes.zoltan@uni-nke.hu

Az NKE SE munkatársai:

Várhegyi Katalin  sport szakmai vezető                                                                                varhegyi.katalin@uni-nke.hu

Goda Vivien gazdasági ügyintéző                                                                                          goda.viven@uni-nke.hu

Vajas Boglárka sportreferens                                                                                                 vajas.boglarka@uni-nke.hu                                                                                                    

 

 

NKE SE Szakosztályvezetők:

Cselgáncs: Nagy Ádám, nagy.adam.ferenc@uni-nke.hu  

Cross training: Fonbank Roland fonbank.roland@gmail.com           

Gekko Hegy- és Sportmászó: Besenyei György, besenyeigyuri@gmail.com

Intézkedéstaktika:         

Katonai Hagyományőr: Magyar István, magyar.istvan@uni-nke.hu

Kosárlabda:  Gyarmati István, gyarmati.istvan40@gmail.com,

Karate:  Horváth Dániel horvath.daniel@uni-nke.hu

Kézilabda: Tóth Gábor gtoth98@gmail.com

Lövész: Dr. Regényi Kund, loveszszakosztaly@gmail.com

Labdarúgás, Futsal: Nagy Ádám: nagy.adam.ferenc@uni-nke.hu       

Rendészeti Kutyás: Dr. Pálinkás András palinkas.andras@uni-nke.hu

Röplabda: Simon Fanni: smfanni@gmail.com 

Testépítő: Tasnádi Bence tasnadibence2@gmail.com 

Tenisz: Wetzel György, gyorgyw44@gmail.com

Tollaslabda: Szent-Andrássy Márk, mark.szentandrassy@gmail.com Szabadidős szakág: Dr.Kiss Péter kiss.peter@tollaslabda.hu

Tonfa: Veres Csaba, verescsab@gmail.com

Triatlon: Schumacher Ákos schumacher.akos@gmail.com

Tűzoltó sport: Kanyó Ferenc kanyo.ferenc@katved.gov.hu

Vívó: Halmai Ottó, halmaiotto@gmail.com

Vízi sport,  Detre Zoltán, detre.zoltan@uni-nke.hu

Úszás :  Várhegyi Katalin :  varhegyi.katalin@uni-nke.hu

 

Tisztelt Leendő Tagtársunk!

Hogyan lehet jelentkezni az NKE SE tagja közé?

Szakosztályba történő belépés a szakosztályvezető előzetes jóváhagyásával lehetséges, kérjük, hogy náluk jelezze belépési szándékát.

Ezt követően ki kell tölteni a  https://sportosegyetem.uni-nke.hu/nke-sportegyesulet/dokumentumok alatt található belépési nyilatkozatot, és azt a szakosztályvezetőnél vagy a belépési nyilatkozaton szereplő módon leadni.

Új tagoknak:

A tagsághoz ki kell tölteni a https://sportosegyetem.uni-nke.hu/nke-sportegyesulet/dokumentumok alatt található belépési nyilatkozatot, és azt a szakosztályvezetőnél vagy a belépési nyilatkozaton szereplő módon leadni.

Az egyesületi tagdíj 5.000 Ft/naptári év. (2019. Július 01-től 2.500 Ft féléves, 2020. január 01-től 5.000 Ft/ év, és két részletben lehet fizetni.)

A tagdíjat a belépési nyilatkozaton megadott bankszámlára lehet utalni, vagy a szakosztály vezetőjénél személyesen befizetni.

A szakosztályok az egyesületi tagdíjon felül szakosztályi tagdíjat is szedhetnek, ezt önállóan állapítják meg. A szakosztályi tagdíjakat a szakosztály szabadon felhasználhatja, továbbá az Egyetem is jelentős támogatást nyújt a sporttevékenységek gyakorlásához

Amennyiben nem kíván szakosztályba jelentkezni, csak pártoló tagként belépni az egyesületbe, a belépési nyilatkozaton kérjük jelölni.

Reméljük, hogy hamarosan a tagjaink között üdvözölhetjük.

Az NKE Sportegyesület facebook oldala az alábbi linken:

https://www.facebook.com/NKE-Sportegyesület-554420858058963/

Egyesületi és szakosztályi adományozási szerződés minták

A dokumentumok MS Word formátumban az nkese@uni-nke.hu email címen igényelhetők.

NKE SE Elnöksége

 

 

nke-se-egyesuleti-adomanyozasi-szerzodes-minta.original.pdf
PDF letöltése
nke-se-szakosztalyi-adomanyozasi-szerzodes-minta.original.pdf
PDF letöltése