Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Sportos Egyetem, Sportos Közszolgálat

Konditerem (RTK Speciális Épület)

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának Speciális épületében lévő edzőterem használatára az egyetem polgárainak van lehetőségük. Az objektumot, valamint a termet csak bérlet felmutatásával lehet megközelíteni az épület portáján keresztül.

Árak: féléves bérlet diákoknak 10.000 Ft , Felnőtt/ dolgozó: 20.000 Ft /félév . éves SE tagsági díj 5.000 Ft. A tagsági díj naptári évre szól, amely minden év december 31-ig érvényes.

Nyitvatartás:

• Hétfőtől – Csütörtökig:  15:00 – 21:30-ig

• Péntek: 13:00 – 16:00-ig

• Szombat-Vasárnap: pontos tájékoztatás a szakosztály Facebook csoportjában kerül megosztásra minden héten. 

Az RTK-HÖK tagjai rendelkeznek a kulcs felvételének a jogával és ezen személyek felügyelik a konditerem eszközeinek megfelelő használatát hétvégente. Ezen a 2 napon 2-2 órás nyitvatartás engedélyezett, melyet a facebook csoporton keresztül ír ki a szakosztályvezető a tagoknak.

Az objektumot fontos, hogy csak bérlet és fényképes igazolvány felmutatásával van lehetőség látogatni. Ezt az épület portáján, illetve a teremben levő pultnál is be kell mutatni. A nagy érdeklődésre való tekintettel, valamint amiatt, hogy más karok hallgatói és egyetemi polgárok (pl. biztonsági szolgálat) is látogathatják, szigorú ellenőrzés zajlik, így bérlet nélkül nincs lehetőség a bejutásra.

A házirend a kondi ajtaján, valamint a pultnál olvasható, amelyben minden fontos információ le van írva a teremmel kapcsolatban.

További információkat kaphattok a szakosztály facebook csoportjában is:

https://www.facebook.com/groups/699681240238063/?ref=bookmarks

Részletekkel kapcsolatban Miranda Felipe Gaston, szakosztályvezető tud bővebb tájékoztatást adni.

E-mail cím: pipsee4@gmail.com 

 

 

CI, Vagyonhasznosítási és Sportiroda

NKE Sportegyesület