Konditerem (RTK Speciális Épület)

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának Speciális épületében lévő edzőterem használatára az egyetem polgárainak van lehetőségük. Az objektumot, valamint a termet csak bérlet felmutatásával lehet megközelíteni az épület portáján keresztül.

Árak: féléves bérlet 5000 Ft (vizsgaidőszakkal bezárólag), pártoló tagsági díj 2000 Ft. A tagsági díj naptári évre szól, amely minden év december 31-ig érvényes.

Nyitvatartás: (Amint átadásra kerül a sportcsarnok szeretnénk visszatérni a 15:00 órás nyitásra)

• Hétfőtől – Csütörtökig:  16:30 – 21:30-ig

• Péntek :13:00 – 16:00-ig

• Szombat-Vasárnap: általában 18:00 – 20:00

Az RTK-HÖK tagjai rendelkeznek a kulcs felvételének a jogával és ezen személyek felügyelik a konditerem eszközeinek megfelelő használatát hétvégente. Ezen a 2 napon 2-2 órás nyitvatartás engedélyezett, melyet a facebook csoporton keresztül ír ki a szakosztályvezető a tagoknak.

Az objektumot, valamint a termet csak úgy tudjátok megközelíteni, hogy a bérletet felmutatjátok az épület portáján fényképes igazolvánnyal együtt, és a teremben lévő pultnál is. Erre nagyon figyeljetek oda, mert szigorúbban veszik az ellenőrzést a nagy érdeklődésre való tekintettel illetve, hogy más karok hallgatói és az egyetemi polgárok (pl. biztonsági szolgálat emberei) is jöhetnek. A bérlet legyen nálatok, különben nem fognak beengedni titeket!

A házirendet a kondi ajtaján, valamint a pultnál olvashatjátok, amelybe minden fontos információ le van írva a teremmel kapcsolatban.

További információkat kaphattok a szakosztály facebook csoportjában is:

https://www.facebook.com/groups/699681240238063/?ref=bookmarks

Részletekkel kapcsolatban Tasnádi Bence, szakosztályvezető tud bővebb tájékoztatást adni.

E-mail cím: tasnadibence2@gmail.com

Tel: 30/883 90 91

 

Egyetemi Sportigazgatóság

NKE Sportegyesület