Konditerem (RTK Speciális Épület)

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának Speciális épületében lévő edzőterem használatára az egyetem polgárainak van lehetőségük. Az objektumot, valamint a termet csak bérlet felmutatásával lehet megközelíteni az épület portáján keresztül.

Árak: féléves bérlet 6000 Ft (vizsgaidőszakkal bezárólag), pártoló tagsági díj 2000 Ft. A tagsági díj naptári évre szól, amely minden év december 31-ig érvényes.

Nyitvatartás:

• Hétfőtől – Csütörtökig:  16:30 – 21:30-ig

• Péntek: 13:00 – 16:00-ig

• Szombat-Vasárnap: általában 18:00 – 20:00

Az RTK-HÖK tagjai rendelkeznek a kulcs felvételének a jogával és ezen személyek felügyelik a konditerem eszközeinek megfelelő használatát hétvégente. Ezen a 2 napon 2-2 órás nyitvatartás engedélyezett, melyet a facebook csoporton keresztül ír ki a szakosztályvezető a tagoknak.

Az objektumot fontos, hogy csak bérlet és fényképes igazolvány felmutatásával van lehetőség látogatni. Ezt az épület portáján, illetve a teremben levő pultnál is be kell mutatni. A nagy érdeklődésre való tekintettel, valamint amiatt, hogy más karok hallgatói és egyetemi polgárok (pl. biztonsági szolgálat) is látogathatják, szigorú ellenőrzés zajlik, így bérlet nélkül nincs lehetőség a bejutásra.

A házirend a kondi ajtaján, valamint a pultnál olvasható, amelyben minden fontos információ le van írva a teremmel kapcsolatban.

További információkat kaphattok a szakosztály facebook csoportjában is:

https://www.facebook.com/groups/699681240238063/?ref=bookmarks

Részletekkel kapcsolatban Obbágy Tamás, szakosztályvezető tud bővebb tájékoztatást adni.

E-mail cím: obbagy14@gmail.com

Tel: +36 30/830 90 27

 

CI, Sportiroda

NKE Sportegyesület