Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Sportos Egyetem, Sportos Közszolgálat

Idén is döntőbe jutott a Rendészettudományi Kar csapata

Szeptember 25-én a Rendészeti Szabadidő- és Sportcentrum adott otthont az idei belügyi kispályás labdarúgó bajnokságban való részvételre selejtező tornának. A rendezvény házigazdája a Rendészeti Szervek Kiképző Központja, szervezője a Rendészettudományi Kar Testnevelés és Küzdősportok Tanszéke volt.
9 szervezeti egység adta le előzetesen a nevezését, így 3 csoportban körmérkőzések formájában dőlt el a csoporton belüli sorrend. A csoportgyőztesek célja az első vagy második hely megszerzése volt, mivel így nyerhettek jogot az országos tornán való részvételre. A második és harmadik helyezett csapatok is játszottak még a további helyezések eldöntése céljából.
Végeredmény:

  1. NKE
  2. Miskolc Rendészeti Technikum
  3. NBSZ

A díjakat Dr. Freyer Tamás, egyetemi docens, a Testnevelés és Küzdősportok Tanszék vezetője és Nagy Ádám Ferenc, egyetemi tanársegéd, szervező a csapatvezetők bevonásával adták át a résztvevő csapatoknak.

A győztes csapat tagjai:
Zelenyánszki András Márk, Horváth Balázs, Póka Bence, Végh Bence, Vajda Bence, Vörös Péter, Szászi Gábor, Nagy István, Tóth Bálint, Gotthárd Roland.

Hallgatóink október 16-án képviselhetik a Rendészettudományi Kart a BM Országos Bajnokságon.