Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Sportos Egyetem, Sportos Közszolgálat

A Ludovika SE lovastusa versenyzői az elmúlt időszakban sem tétlenkedtek

Az idei versenyszezon már javában megy, így a Ludovika Sportegyesület lovastusa versenyzői sem lassítanak.

Idén is óriási lendülettel, szép sikerekkel gazdagítják egyesületünket Jakli Norina és Grósz Kata, akik az elmúlt időszakban több nagyobb versenyen is részt vettek és eredményesen szerepeltek több szakágban.
Norina 2024. március 29-31. között Kecskeméten díjugratásban négy versenyszámban is a dobogóra állhatott: 100 cm 2. helyezéssel, 105 cm 3. helyezéssel, 125 cm 2. helyezéssel és 135 cm szintén 2. helyezéssel zárta a három napos verseny hétvégét Jameson nevű lovával.
Norina következő állomása áprilisban Bábolna volt, ahol az InterHorse Truck Nagydíj Országos minősítőjén 140 cm -  3. helyezést értek el Jameson nevű lovával ugyancsak díjugratásban.

A 2024. május 03-05. között Balatonvilágoson megrendezett Nemzeti + felkészítő díjugrató versenyen 135 cm versenyszámban Norina ismét a dobogó 3. fokán állhatott hű sporttársával Jamesonnal.

Budapesten 2024. május 16-19. között rendezték meg a Gróf Széchényi István emlékversenyt, ahol a lovasok CSI2*, CSI*, CSIYH, CSI-U25A kategóriákban versenyezhettek. Norina és Jameson párosa itt is szép eredményt tudhatott magáénak, hiszen a 45 fős mezőnyből a 7. helyen zártak egy igencsak rangos versenyen.

Kata eközben a 2024. május 23-26. között megrendezett Kaposvár CCI1*, CCI2*-S/L, CCI3*-S - Nemzetközi lovastusa versenyen CCI3*-S kategóriában 4. helyezést ért el népes mezőnyben Kantharos Bp nevű lovával.

Felkészítőjük: Sós Attila

Gratulálunk a lovasoknak és lovaiknak, valamint a felkészítőjüknek és a háttércsapatnak is az elért eredményért, további sikeres szezont kívánunk!


Címkék: Ludovika SE