Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Sportos Egyetem, Sportos Közszolgálat

Police Fight Challenge 2023

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Rendészettudományi Kar hallgatói nevezését és részvételét sok szeretettel várják az alábbi versenyszámok egyikében.

• WAKO K-1 Amatőr Full-contact mérkőzés

• Amatőr Ökölvívó mérkőzés

• MMA (Mixed Martial Arts) verseny

• Knock Down Kyokushin Karate Kumite verseny

 

A rendezvény helyszíne: Kellner Ferenc Sportközpont Madárfészek Ökölvívó Akadémia sportcsarnoka (1045 Budapest, Pozsonyi u. 4/C)

Időpontja:  2023. szeptember 29. 17:00

Nevezés: policefightchallenge@gmail.com

A jelentkezés elsősorban a fent megadott e-mail címre történő jelentkezésben a szabályrendszer, a nem és a kor megjelölésével történik, amely tartalmazza a versenyző nevét, születési dátumát, elérhetőségét, versenyszámát, súlycsoportját, a képviselt szerv megnevezését. Az egészségügyi igazolásokat a verseny napján, a regisztráláskor eredetiben be kell mutatni.

Nevezési határidő: 2023. szeptember 15. (péntek)

Nevezési díj: Nincs

 

Versenyrendezők: Budapesti Rendészeti Sportegyesület Karate Szakosztálya a Magyar Rendészeti Sportszövetség támogatásával, valamint a Madárfészek Ökölvívó Akadémia Alapítvány

 

Népszerűsítsük együtt a küzdősportokat, harcművészeteket, valamint az önvédelmi sportot az állomány körében, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, és a rendvédelmi szervek személyi állományának általános fizikai állapotának javítása érdekében.

 

További információ ITT:  Magyar Rendészeti Sportszövetség


Címkék: Küzdősport