Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Sportos Egyetem, Sportos Közszolgálat

Megint közel volt a bravúr

LUDOVIKA CSATA – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 70-75 (22-10, 18-18, 14-19, 16-28)

Ludovika Aréna, 450 néző. V.: dr. Mészáros, Lengyel, Rózsavölgyi (dr. Gincsai)

Ludovika Csata: Horváth B. 14/3, Czank 12/6, Gábor L. 1, Barnai 7, Fuehring 14/9. Csere: Szabó F. 16/12, Jáhni 6, Kastl, Boros B.

A Szekszárd legjobb dobói: Hebard 29, Goree 15, Miklós 10/6

A mérkőzés statisztikája itt érhető el.

Tursics Krisztián: Három dologban próbáltunk előrelépni a győri mérkőzésünkhöz képest. A lepattanózásban, az eladott labdák számában, illetve a tranzíciós védekezésben. Ebből kettőt sikerült is megvalósítanunk, az eladott labdáink számát viszont nem sikerült csökkentenünk. Huszonkét eladott labdánk volt, ezek többsége is a második félidőben eredt, amikor már fáradtunk, könnyű labdákat engedtünk az ellenfélnek. Ellenfelünk huszonhárom pontot szerzett ilyen szituációkat követően, mi pedig csak hármat. Dolgozni kell tovább, hogy negyven percig tartson ki a lendületünk, mert biztos vagyok benne, hogy az elvégzett munka be fog érni és előbb-utóbb jönni fog a bravúrgyőzelem. 

Horváth Bernadett: Az egyik szemem sír, a másik nevet. Az egész csapat beleállt a mérkőzésbe és tette a dolgát, nagy akarattal. Büszke vagyok a csapatra, mert aki pályára került, az hozzátette a magáét. Sokat dolgozunk és azt gondolom, hogy most már megérdemelné a csapat, hogy behúzzon egy bravúr győzelmet. 

Forrás: https://csatabasketball.hu/