Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Sportos Egyetem, Sportos Közszolgálat

A Parlament SE nyerte a Ludovika Újévi Focikupát

Három csapat részvételével tartották meg az immár hagyományteremtő céllal megrendezett I. Ludovika Újévi Focikupát a Ludovika Arénában, január 9-én. A jó hangulatú és sportszerű keretek között zajló minikupán részt vevő együttesek célja a győzelem volt.   

Miután a játékvezetők tisztáztak néhány szabályt a csapatokkal, elkezdődhetett a nyitó mérkőzés, ahol a Parlament SE csapott össze a Miniszterelnökség csapatával. A mérkőzésen 2-0-ás vereséget szenvedett a Miniszterelnökség a parlamenti csapattól. A következő meccsen a hazai környezetben szereplő NKE csapata ütközött meg a Parlement SE együttesével. A jó játék ellenére a helyzetek nagy részét nem tudták gólra váltani egyetemünk játékosai, így az eredmény 4-1 lett a vendégcsapat javára.

Az utolsó összecsapáson lehetősége volt javítani az NKE együttesének, sajnos azonban az egy gól megszerzése kevésnek bizonyult, a Miniszterelnökség játékosainak találatait nem tudta megakadályozni, így 3-1 arányban újabb vereséget, ezzel pedig a harmadik helyet könyvelhette el az NKE-s csapat.

Az I. Ludovika Focikupán a Parlamenti SE diadalmaskodott, megnyerve ezzel a Ludovika Újévi Focikupát.

 

Szöveg: Sallai Zsófia
Fotó: Szilágyi Dénes