Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Sportos Egyetem, Sportos Közszolgálat

Idén is részt vettek a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatói a kaposvári jótékonysági futóversenyen

Hetedik alkalommal rendeztek jótékonysági futóversenyt a kaposvári katonák. A szombati programra az ország minden részéről érkeztek futók, köztük a Nemzeti Közszolgálati Egyetem csapata. A maratoni távon Máté Veronika, nyílt kategóriában, korosztályában a 3. helyet szerezte meg 4:40:55-ös idővel.
Félmaraton MEFOB kategóriában Zsetnyai Ákos (ÁNTK) és Nagy-Kővári Bettina (RTK) indultak, ahol Ákos kategóriájában 2. helyezésért, Nagy-Kővári Bettina (RTK) kategóriájában 3. helyért vehette át az érmet.
A Rendészettudományi Kar hallgatói egy férfi, és egy női váltó csapattal is képviselték az egyetemet. A csapatok 3 főből álltak, a résztvevők 5 km, 6 km és 10 km-es távokon váltották egymást, így összesen 21 km-t tettek meg. A Kaposvári Arénától indulva az erdős területű Deseda tó körül futottak egy kört, ami sok helyen emelkedőkkel, dombokkal tűzdelt terep.
A férfi váltó tagjai MEFOB kategóriában 4:17 perces ezrekkel a dobogó 3. helyére állhattak fel. A csapat tagjai: Vincze Barna Benedek, Dicső Zoltán, Bolehardsky Szilveszter
A női váltó MEFOB kategóriában, 5 perces ezrekkel az 5. helyezést érte el, a tagok: Nagy-Kővári Bettina, Hommer Csilla, Papolczi Emília.

Gratulálunk a résztvevőknek!

Szöveg: Tóthné Kósa Erika, mesteroktató


Címkék: futóverseny NKE RTK