Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Sportos Egyetem, Sportos Közszolgálat

Halassy Olivér Hallgatói díjat kapott Gulyás Michelle

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség megtartotta hagyományainak megfelelően az Év Egyetemi Sportolója Díjátadó Gáláját, a Testnevelési Egyetemen, ahol esküt tett a 2021-es Téli Universiadéra utazó magyar csapat is. 

A MEFS minden évben jutalmazza a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokságokon sikeresen szereplő intézményeket, az évben legjobban teljesítő sportolóit. Két kategóriában hirdetnek eredményt: az 1000 főre vetített eredményesség alapján és az összesítésben legjobban szereplő intézményeket is díjazzák.

Idén első lett a Testnevelési Egyetem, megelőzve a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolát és a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet. A tavalyi tanévben  első helyen a Testnevelési Egyetem, másodikon a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, harmadik helyen pedig Edutus Egyetem szerepelt. Mivel az előző évben elmaradt a díjátadó a pandémia miatt, így a 2019/2021-as tanév MEFOB díjai is ezen az eseményen kerültek átadásra.  

Halassy Olivér Hallgató díjban részesült a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatója, Gulyás Michelle.
2019/20. tanévben az 1000 főre vetített pontversenyben a harmadik, míg az összesített eredményességet tekintve a második helyen végzett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem. A díjakat az Egyetem részéről Rósa Henrik, Campus főigazgató vette át.

Forrás/fotó: https://mefs.hu


Címkék: NKE MEFS gála