Az NKE rendezi a 2021-es Judo MEFOB-ot

Kép: Varga Dávid/MEFS

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen a küzdősportoknak nagy hagyománya van és az elmúlt években nagy létszámú csapatokkal vettünk részt a versenyeken. Nagy örömünkre szolgál, hogy idén először hazai környezetben állhatnak tatamira hallgatóink.

2021. november 14-én kerül megrendezésre a Judo MEFOB, ami a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Ludovika Arénájában 11.00 órakor kezdődik. A meghívottak között szerepel Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos, a MEFS elnöke, Dr. habil. Sterbenz Tamás, a Testnevelési Egyetem rektora, valamint Dr. Koltay András, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora is.

Az esemény az alábbi szervezetek együttműködésével valósul meg: Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség, Magyar Judo Szövetség, Ludovika SE, Újpesti Torna Egylet, Nemzeti Közszolgálati Egyetem - Testnevelési és Küzdősportok Tanszék, Nemzeti Közszolgálati - Egyetem Sportiroda.

Az esemény célja: eldönteni az Egyetemi – Főiskolai Bajnoki címek, helyezések sorsát, a versenyszerűen sportolók és az amatőr szinten művelők kategóriájában.

A verseny 4 szőnyegen zajlik majd az MJSZ szabályai szerint, ahol profi és amatőr kategóriában közel 200 fő jelentkezését várjuk. Az eredményhirdetés 28 kategóriában zajlik majd.

Nevezésre az alábbiak szerint van lehetőség:

Az előnevezés kötelező a mefs.hu oldalról letölthető dokumentum hiánytalan, értelemszerű kitöltésével és elküldésével a judomefob2021@gmail.com címre, 2021. 11. 05. éjfélig. Ennek elmulasztása magasabb nevezési díjjal és hosszabb regisztrációval jár.

Helyszíni nevezés: 8.45 – 10:00-ig egyénileg lehetséges a nevezés (személyesen, hiánytalanul és olvashatóan kitöltött egyéni nevezési lappal és a nevezési díj befizetésével).

A csapatversenyben való részvételhez kötelező a csapatot előnevezni, aki nem szerepel a csapatverseny névsorában, az nem számít bele a csapatba.

A Bajnokságot az adott időszakban érvényes járványügyi rendelkezéseknek megfelelően bonyolítják a szervezők, figyelembe véve az MJSZ aktuális protokollját is.

További információk: https://mefs.hu/esemeny/judo-mefob/


Címkék: NKE Judo MEFOB