Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Sportos Egyetem, Sportos Közszolgálat

Sportos hétvége a Ludovika Arénában

A hétvégét az Egyetem NB 1/A csoportos női kosárlabda csapat nyitja, amely szombaton 18:30-tól nem csak budapesti, de egyben egyetemi rangadót vív az ELTE BEAC Újbuda csapata ellen. A lányok az elmúlt hétvégén magabiztos győzelmet arattak, így önbizalommal telve várhatják a mérkőzést. Csapatunk jelenleg harmadik helyen áll a bajnoki tabellán, mindössze a tavalyi bajnok Sopron és a tavalyi kupagyőztes Szekszárd  előzi meg.
Az együttes edzője, Tursics Krisztián így foglalta össze elvárásait: „A legfontosabbnak azt tartom, hogy minél több kosárlabda szerető ember látogasson ki a mérkőzésre, és remélhetőleg látnak egy magas színvonalú, budapesti rangadót. Fel fogunk készülni az ellenfélből, már ismerjük az erősségeiket. Úgy megyünk neki a mérkőzésnek, hogy meg akarjuk szerezni zsinórban harmadik győzelmünket!

Vasárnap 16:00 órakor pályára lép női futsal csapatunk, akik a Ferencváros együttesét fogadják az NB II. Nyugati csoportjában. Igazi feljutási rangadóra készülhetnek a szurkolók, hiszen a másodosztály egyik legerősebb együttese látogat a Ludovika Arénába. A lányok eddig kiemelkedően szerepeltek, veretlenül állnak a tabella élén. Nem titkolt céljuk a feljutás, ezért fontos, hogy sokan buzdítsák a csapatot a délutáni órákban.

A sportos napok zárásaként hétfőn megkezdi szereplését női és férfi kosárlabda MEFOB csapatunk. Az első fordulóban mindkét együttes hazai pályán szerepel. Az idén újra induló női csapatunk kezdi az esti programot 18:30-kor, majd őket követi férfi együttesünk 19:50-től. Mindkét csapat hosszú felkészülés után várja a mérkőzést, és hazai pályán szeretnék győzelemmel nyitni az idei évet.

A belépés mindegyik eseményre díjmentes. Szeretettel várunk mindenkit a mérkőzésekre, buzdítsuk együtt csapatainkat. Hajrá NKE!

Futsal

NB II. Nyugati csoport: KRSE-Ludovika – FTC Futsal-Fisher Klíma

2018. október 28. 16:00

Ludovika Aréna

Kosárlabda

Női NB 1/A: NKE-Csata – ELTE BEAC Újbuda

2018.10.27. 18:30

Ludovika Aréna

Egyetemi Női MEFOB: NKE-Csata – Széchenyi Kosárlabda Akadémia

2018.10.29. 18:30

Ludovika Aréna

Egyetemi Férfi MEFOB: NKE SE – Nyíregyházi Egyetem

2018.10.29. 19:50

Ludovika Aréna

Fotó: Szilágyi Dénes/NKE