Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Sportos Egyetem, Sportos Közszolgálat

Női Röplabda válogatott barátságos mérkőzést játszott Magyarország Izrael ellen a Ludovika Egyetemi Sportközpontban

A Ludovika Egyetemi Sportközpont életében újabb fontos mérföldkőhöz érkeztünk: a csarnokban lejátszották az első válogatott mérkőzést, a magyar női röplabda válogatott Izrael csapatának legjobbjaival csapott össze barátságos mérkőzésen. Kihasználva a lehetőséget a lányok összesen öt szettet játszottak, és a kiváló csapatmunkának és több remek egyéni teljesítménynek köszönhetően mindegyik szettet a magyar lányok nyerték meg, a kilátogató nőzők legnagyobb örömére.

A mérkőzés végén a magyar csapat szövetségi kapitánya, Jan De Brandt nyilatkozott: Tökéletes ellenfél volt számunkra az izraeli csapat, mert így minden játékost kipróbálhattam, anélkül, hogy kockára tettük volna a győzelmet. Azért látszik, hogy vannak még hiányosságok, még szükség van finomhangolásra, de nekünk egy hónap múlva, a négyes döntőben kell csúcsformában lennünk.

Minkét csapat rendkívül meg volt elégedve a pályával, és annak minőségével, a vendégcsapat játékosai kiemelték, ritkán van szerencséjük ilyen kiváló létesítményben játszani.

További információk a mérkőzésről: http://hunvolley.hu/?p=11899

Fotók: Magyar Röplabda Szövetség